Soodapuhdistus

Soodapuhdistus on hammasplakin ja pigmentin poisto, hampaiden kiillotus ja hampaan pintojen sekä ientaskujen käsittely soodaruiskulla.

Nikotiinin, teen, kahvin, punaviinin ja muiden aiheuttamat värjäytymät hampaista saadaan poistettua tehokkaasti AIR-N-GO-jauhepuhdistimella.

Jauhepuhdistimesta paineilman avulla purkautuva veden ja erittäin hienon erikoisjauheen seos puhdistaa ihanteellisesti hampaan pinnat ja ientaskut.Erittäin hieno, pyöreistä hiukkasista koostuva natriumkarbonaattijauhe ei vahingoita hammaskiillettä ja puhdistaa hampaiden pinnat hellävaraisesti mutta tehokkaasti.

Jauhepuhdistimesta purkautuva suihku ulottuu jopa piilossa oleviin hammasten välisiin pintoihin ja ientaskuihin. Ientaskujen syväpuhdistuksen käytetään erityistä, erittäin hienoa ja hellävaraista glysiiniä sisältävä jauhetta.

Soodapesu palauttaa kauniin hymysi. Hampaasi tulevat tasaisen säihkyviksi. Niiden alkuperäinen kiilto palautuu ja hampaat ovat paremmin suojattu bakteerien ja plakin muodostumista vastaan. Saat siten pitkäaikaisen suojan kariesta ja parodontiitti vastaan.

Soodapesua suositellaan tehtäväksi säännöllisesti pari kertaa vuodessa. Se on tarpeellinen lisä jokapäiväiseen suuhygieniaan.

Lue lisää “Hymypaketit
 

Varaa aika vastaanotolle