Hoito mikroskoopilla

“Mitä ei näe, sitä ei ole olemassa!” – tämä sanonta pätee ainakin hammashoidon kohdalla.

Nykyaikaisessa hammashoidossa on mikroskooppia apuväline, tarkastusväline ja diagnosointiväline. Käytämme mikroskooppia karieksen hoidossa, juurihoidossa, proteettisten ja kirurgisten toimenpiteiden toteuttamisessa. Myös sellaisissa tilanteissa, joissa silmin näkyvä tilanne aiheuttaa kysymyksiä, joihin vastauksen saaminen edellyttää tarkempaa NÄKÖÄ. Mikroskoopin käyttö mahdollistaa kaikkien pienten yksityiskohtien, halkeamien ja piiloon jäävien paikkojen tarkan tutkimisen.

Esimerkiksi hampaan juurihoito on etenkin leukaluun takaosassa olevien monijuuristen hampaiden kohdalla haasteellista ja aikaa vievää. Mikroskooppi laajentaa hoitoalueen rajoja ja kohdistaa siihen voimakkaan valaistuksen. Juurihoito mikroskoopilla auttaa havaitsemaan ja käsittelemään kaikkein pienimpiäkin tärkeitä yksityiskohtia.

Hammashoito mikroskoopilla varmistaa laadukkaamman lopputuloksen, joka saadaan aikaan täsmällisempien, selkeämpien ja varmempien hoitopäätösten kautta.

Arkisen elämän nopea tahti pakottaa nopeuttamaan prosesseja. Haluamme saada kaiken nopeasti, mieluiten heti. Työssä mikroskooppia käyttäen ei voi toimia nopeasti, mutta mikroskoopin avulla saavutetaan laadukkaampi työprosessi – erityisesti hoidon keston ja kustannusten osalta.
Tähän sopii sanonta: “Kiiruhda hitaasti”.
Ja mikä on tärkeintä – hoidettavan hampaan elinikä pitenee.
Myös työstä saatava ilo on suurempaa!

Mikroskooppiin on yhdistetty kuvaus- ja videotekniikka, joiden avulla voi työprosesseja myös tallentaa myöhempää selostusta varten.
Mutta usein “sanoja ei tarvita”, sillä silmin nähty puhuu itse puolestaan.

Käytämme CJ-Optic ja Labomed mikroskooppeja.

Varaa aika vastaanotolle