Hoito mikroskoopilla

„Mikä ei näy, sitä ei ole olemassakaan!“

Tämä toteamus on hammashoidossa paikallaan.
Mikroskooppi on nykyajan hammashoidossa tehokas apuväline tarkastamiseen ja diagnosointiin. Käytämme mikroskooppia mm. karieksen hoidossa, juurihoidossa sekä proteesi- ja kirurgisen toimenpiteen toteuttamisessa. Mikroskooppi auttaa myös tilanteessa, jossa tarvitaan tarkempaa näkemistä silmin havaittuun kohteeseen.  Näin pääsemme suurempaan tarkkuuteen , selkeyteen ja varmuuteen joka takaa laadukkaamman tuloksen. Mikroskooppi suurentaa tutkittavan kohteen ja kohdistaa siihen voimakkaan valon. Siten pystymme tutkimaan kaikkia pieniä yksityiskohtia ja piiloon jääviä alueita sekä havaitsemaan vähäisimmätkin halkeamat tai vauriot.

Nopeatahtinen arkielämä painostaa jatkuvaan kiireeseen. Haluamme kaiken nopeasti ja heti. Mikroskooppia käytettäessä prosessia ei voi kiirehtiä, mutta sen avulla aikaan saatu laadukkaampi työprosessi korvaa menetelmän hitauden – hoitoaika lyhenee ja kustannukset vähentyvät.

Tähän voisi todeta: „Kiiruhda hitaasti“.
Mutta mikä tärkeintä – hoidettavan hampaan elinikä pitenee.
Ja työn tulokset antavat aina ilonaihetta!

Mikroskooppiin on yhdistetty valokuvaus- ja videotekniikka, joiden avulla voidaan tallentaa työprosesseja ja selostaa tehtyä jälkikäteen.
Aina välillä olemme tilanteessa, „jossa sanoja ei tarvita“, sillä silmin nähty puhuu jo puolestaan.

Käytämme työssämme Yhdysvalloissa valmistettuja Labomed Prima DNT ja Labomed Magna mikroskooppeja.

Varaa aika vastaanotolle