Konsultaatio

Perusteellinen konsultaatio

Konsultaation aikana kartoitamme suuontelon sen hetkisen tilanteen.

Käytämme hampaiden tarkistamiseen ja kunnon arvioimiseen visuaalista tarkastusta, digitaalista suunsisäistä tutkimusta ja panoraamaröntgenin tuloksia sekä nykyaikaisella suunsisäisellä kameralla otettuja kuvia ja videoita. Nykyaikaisissa digitaalisissa diagnostiikan apuvälineissä on erinomainen kuvan laatu, mutta laitteen välittämä säteilymäärä on taas hyvin vähäinen, joten ne ovat erinomaisia apuvälineitä hammasongelmien selvittämisessä. Keskustelemme asiakkaan kanssa suussa todetuista ja mahdollisesti vastaisuudessa ilmenevistä ongelmista. Esittelemme mahdollisia hoitovaihtoehtoja.

Konsultaation tulosten pohjalta saattaa syntyä tarve skannata leukapuolet suunsisäisellä digitaalisella kameralla. Saatu digitaalinen malli helpottaa tulevan hoidon suunnittelua.

Kun pääsemme konsultaatiossa asiakkaalle sopivaan ja tyydyttävään hoitoratkaisuun, lääkäri laatii kirjallisen hoitosuunnitelman ja hoitobudjetin, jotka  ovat hinnastomme mukaan erilliset palvelut.

 

Lyhyt konsultaatio

Kartoitamme konsultaation aikana suuontelonne sen hetkisen tilanteen.

Käytämme hampaiden tarkistamiseen ja kunnon arvioimiseen visuaalista tarkastusta sekä nykyaikaisella suunsisäisellä kameralla otettuja kuvia ja videoita.

Lääkäri antaa tutkimuksen tulosten pohjalta perusteellisen selostuksen hampaiden kunnosta ja suosituksia tulevien hoitotoimenpiteiden osalta. Suunsisäiset kuvat auttavat ymmärtämään ongelmien ja asiakkaalle sopivien hoitoratkaisujen sisältöä.
Jotta paras ratkaisu kauniin hymyn palauttamiseen ei jäisi taloudellisen tilanteen takia toteuttamatta, tarjoamme teille yhteistyössä SVEA Financen kanssa osamaksusopimusta. Tämä mahdollistaa hoitokustannusten jakamisen pitkälle aikavälille.


Varaa aika vastaanotolle