Mesoteraapia

Pitkäkestoista kauneutta

Mesoterapia on yksi suosituimmista esteettisistä hoitomenetelmistä, joka parantaa merkittävästi ihon laatua. Tavoitteena on levittää tarvittavia vaikuttavia aineita ihon sisään, sillä ihoa kosteuttamalla ja raikastamalla.

Mesoterapiaan käytämme Dermapen-laitetta. Hoidon tulos riippuu suurelta osin ruiskutettavasta tuotteesta ja toistuvista kuureista.

Ihanteellisten tulosten saavuttamiseksi hoitoa suositellaan tehdä 3-4 kerran kuurina ja 2-3 viikon välein.

Käytämme steriilejä kertakäyttöisiä neulauspäitä, joissa on 12 pientä neulaa. Ne tunkeutuvat ihoon aiheuttaen siihen pieniä mikrokanavia.

Näin virkistämme ihon luonnollista paranemiskykyä ja kollageenin tuotantoa – iho muuttuu kimmoisemmaksi, pintarypyt, pigmenttiläiskät ja arvet pienenevät.

Aiheutetut mikrokanavat antavat ravintoaineiden tunkeutua syvälle ihon fibroblasteihin. Näin vaikuttavien aineiden imeytyminen kasvaa, ihon paranemista stimuloidaan solutasolla ja ihon orvaskeden palautuminen nopeutuu.

Tämä hoito muistuttaa laser-hoitoa, mutta tällä ei ole vakavia sivuvaikutuksia eikä pitkää kuntoutumisaikaa. Tutkimukset ovat osoittaneet, että Dermapen-hoito on tehokkaampi kuin perinteinen mikrodermabraasio ja kemiallinen kuorinta, koska kertakäyttöiset neulat vähentävät ristikontaminaation vaaraa.

Varaa aika vastaanotolle