I-PRF

Uudenlainen, ihmeellinen ja oma!

I-PRF on uusi ihon regenerointijärjestelmä. Nykyisin käytettävästä PRP:stä (runsaasti verihiutaleita sisältävä plasma) poiketen I-PRF:n koostumukseen kuuluu verisoluja: verihiutaleita, valkosoluja, imusoluja, monosyyttejä ja neutrofiilejä, jotka keskitetään fibriinimatriisille. Ruiskutuksen jälkeen koostumus on geelimäistä. Tämä prosessi takaa kudosten pitkäaikaisen regeneroinnin ilman sivuvaikutuksia.

I-PRF -hoito on sopii biostimulointiin ja ihon regenerointiin stimuloimaan ja edistämään haavojen paranemista, ihon palautumista ja ennalta ehkäisemään ikääntymistä.

Uusimmat tutkimukset todistavat, että tällainen fibriinimatriisi vapauttaa ruiskutuksen jälkeen kahden viikon kuluessa vaiheittain veren soluissa olevia kasvutekijöitä ja stimuloi kollageenin synteesiä ja verenkiertoa. Tämän seurauksena iho muuttuu elastiseksi, ihon sävy palautuu ja iho saa pitkäksi aikaa nuorekkaan ilmeen.

Hoidon kuvaus:

Tri Reino suosittelee Sinua olemaan ennen hoitoa vakuuttunut siitä, että veriarvot (hematokriitti, kolesteroli) olisivat normin mukaiset ja seuraamaan erityisen huolellisesti veren D-vitamiinin tasoa.
Näin siksi, että I-PRF -hoidot onnistuisivat hyvin.

Ennen hoidon otetaan laskimoverta steriiliin lasisiin alipainepulloihin, jotka ovat I-PRF -setin mukana. Hoitoon ei liity muita epämukavuuksia.

Verenoton jälkeen verta sisältävät pullot asetetaan sentrifugiin. Sentrifugointiin käytetään tiettyä ohjelmaa, joka jakaa veren moneen eri osaan eli fraktioon ja luo sillä tavalla runsaasti kasvutekijöitä sisältävän I-PRF:n.

Sitten I-PRF ruiskutetaan ryppyjen alueelle, joilla verenkierto on häiriytynyt.
I-PRF -pistokset ovat nykyaikainen, tehokas ja luotettava menetelmä, jolla on ihoa kuntouttava ja kudoksia elvyttävä vaikutus.

I-PRF -hoidon jälkeen ensimmäiset muutokset ovat huomattavissa jonkin viikon kuluessa ja täydellinen vaikutus ilmenee noin kahden kuukauden kuluttua. Pysyvämmän vaikutuksen saavuttamiseksi on suositeltavaa käydä läpi kolmesta kerrasta koostuva kuuri, jossa hoidot suoritetaan 2-4 viikon välein.

I-PRF:n edut:

  • Turvallinen – ruiskutettava materiaali on valmistettu potilaan omasta verestä;
  • Nykyaikainen, turvallinen hoitotoimenpide, allergian ja infektioiden riski on poissuljettu, sillä siinä käytetään oman veren soluja – verihiutaleita.
  • Lähes olematon epämukavuuden tunne hoidon aikana, koska hoidon suorituksessa käytetään nanoneuloja, jotka eivät käytännössä aiheuta kipua;
  • Verihiutaleiden kasvutekijöiden erotuksella stimuloidaan kollageenin muodostumista.
  • Ei käytetä eläinperäistä fibriiniä eikä kemiallisia aineita;
  • Stimuloi kudosten paranemista, verenkiertoa ja palautumista. Menetelmää käytetään siksi myös nivelen hoidossa, ortopediassa, hammaskirurgiassa, mesoterapiassa ja hiustenkasvun stimuloinnissa;
  • Kestävä ja ennakoitava tulos;
  • Voi turvallisesti käyttää silmänympäryksen alueella.

Varaa aika vastaanotolle